keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Pieni esittelykierros

Olen aloittanut keräilyblogin vuonna 2017. Sinne olen laittanut kuvia figuureistani ja näin olen pysynyt paremmin kartalla omistamistani figuureista, jos esimerkiksi kirpparilta sattuisi löytymään jotain keräilemistäni hahmoista. Laitoin blogin julkiseksi 2018, ja yritän päivittää tätä säännöllisesti. Alunperin blogi oli tarkoitettu keräämilleni My little ponyille, mutta keräily lopahti niiden osalta melkein yhtä nopeasti kuin alkoikin ja myin kaikki pois.


Aloitin keräilyn muutamia vuosia sitten collieista, ostaessani ensimmäisen oman collieni. Näitä olen ostanut ensimmäkseen kirpputoreilta, mutta muutamat ovat ostettu Ebaysta tai Facebookin kirppareilta. En ole enää lähiaikoina etsiskellyt aktiivisesti näitä netistä, mutta aina kun vastaan tulee figuuri, joka omista kokoelmistani puuttuu, olen tietty ostanut.


Tällä hetkellä kerään aktiivisesti Leijonakuningas hahmoja. Aloitin näiden keräilyn vuonna 2017 siivotessani lapsuuden huonettani ja löytäessäni muutaman kyseisen figuurin. Vuodessa niitä onkin kerääntynyt aikamoinen setti. Enimmäkseen ostelen näitä Ebaysta, muutamat ovat Etsystä, HuutoNetistä, Torista tai Facebookin kirppareilta. Harvemmin tulee löydettyä näitä normaalilta kirpparilta, käytännössä ei koskaan, pehmoleluja lukuunottamatta.


Sitten tulevat tietty vanhat Halinalle tyynyt ja figuurit. Tyynyjä ostelen aina kun eteen sattuu tulemaan, lähinnä kirppareilta tai Facebookin kautta ja Torista. Figuureja puolestaan ostelen Ebayn kautta, niitä kun ei tunnu Suomesta löytyvän, juurikin näitä vanhempia.

Muita tällä hetkellä keräilemiäni figuureita ovat sudet, Weed/Hopeanuoli, Kaukametsän pakolaiset, Taotao, Soma -ponit ja tietyt Digimon hahmot. Haaveissa on löytää myös Topi ja Tessu, Bolt, Pörri orava, Nils Holgersson, Maa aikojen alussa, Kummikarhut, sekä Kaunotar ja Kulkuri figuurit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti