tiistai 10. huhtikuuta 2018

Hankintoja

Viime päivityksestä on vierähtänyt jo tovi ja sen jälkeen on tullut hankittua jos jonkinlaista figuuria ja pehmoa. Ebaysta en ole vähään aikaan ostellut mitään, vaan enimmäkseen olen löytänyt näitä Torista tai Facebookin kirppareilta.


Nämä Halinallet löytyi Facebookin kirpparilta, en ole ennen nähnyt noita vauva Halinalleja, niitä on tehty kolmea erilaista ja tämä Baby hugs bear on ensimmäinen vauva Halinalleni. Playful heartia ei ole myöskään kovin usein tullmissään vastaan. :)



Löysin vähän aikaa sitten Ebaysta koko Tao Tao figuuri setin kerralla ja vielä kaiken lisäksi todella halvalla. Vielä puuttuu kolme Schleich merkkistä figuuria.


Ja sitten on nämä ihanat Macau merkkiset Leijonakuningas figuurit, eivät mistään kauneimmasta päästä mutta tykkään näistä silti. :) Nämäkin löysin Ebaysta jokin aika sitten, osa löytyi jo ennestään hyllystä.


Tässä tämän viikon hankinnat. Mieheltä sain synttärilahjaksi Jerome ja Hougen pehmot, vielä uupuu kaksi tästä sarjasta, sitten mulla on ne kaikki. c: Huomasin sattumalta Torissa nämä ihanat Maa aikojen alussa pehmot ja nyt harmittaa kun myin oman Pikkutassuni vähän aikaa sitten pois, täytyy etsiä se uudelleen jostain. Samalta myyjältä ostin myös pari susi figuuria, susia on tullut tänä aikana vähän enemmänkin ostettua, mutta en ole niistä ottanut erikseen kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti