maanantai 11. kesäkuuta 2018

Vk 23

Viime viikolla ei myöskään niin hirvittävän suurta määrää tullut mitään keräilyjuttuja, pari JP dinoa ja collie. Pitäisi mennä joku päivä käymään kirppareilla, vaikken niistä ikinä mitään löydäkkään. :D


Tämän Jp3 Rexin löysin Facebookin kirpparilta, patteriluukku puuttuu, mutta eihän se maata kaada. Harmikseni oli pakattu vähän niin ja näin ja tällä on mennyt koko pää halki. Myyjä onneksi oli ystävällinen ja palautti maksamani rahat, eipä tuo muutenkaan kovin kalliiksi tullut. Nyt se saa seistä hyllyssä niin kauan että ostan uuden jossain vaiheessa tilalle.


Ja tässä se kaikkein ihanin ostokseni: Pachycephalosaurus pyydystyssetin kera. <3 Tämä on todella hyvässä kunnossa, eikä ollut hinnalla pilattu. Tämän löydön tein Ebayssa. En muista aikaisemmin nähneeni tällaista kaveria tuon setin kera, joten olen todella ylpeä löydöstäni. :) Ebaysta tykkään paljon muutenkin katsella kaikkea ja tilaillakin, ehkä liikaakin, harmi vaan kun monessa on niin kalliit postikulut, jotain 30€, vaikka itse tuote maksaisi vaan 5€.


Ja viimeisimpänä löysin paikalliselta kirpparilta yhden collien lisää kokoelmiini. Paikallisesta kirpparista on tullut oikea collielöytölä, näitä tuntuu löytyvän sieltä nyt ihan kivasti kun siellä olen päässyt käymään. En tiedä onko tämä jotain tiettyä sarjaa, pohjassakaan ei ole mitään tietoja, mutta kyseessä on kuitenkin ihan kumimainen lelufiguuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti