maanantai 28. tammikuuta 2019

Kirppiskierros: Salo

Tällä kertaa suuntasimme Salon kirppareille. Kaikista kirppiksistä tarttui mukaan jotakin, ei välttämättä mitään keräilykamaa ja tavaraa oli hyvin myynnissä. Kirppareilla oli paljon vanhoja leluja, joista joku olisi varmasti ollut iloinen, mutta en viitsinyt itse niitä ostaa kun eivät oikein mua säväyttäneet.


Salon seudun suurkirppikseltä löysin New ray novelty collien figuurisetin joukosta ja olihan se nyt aivan pakko ostaa kun olen sitä niin kauan etsinyt. Hintaa koko setille tuli alle 4€, joukossa oli myös muita ysärifiguja ja joitain Kindereistä tulleitä ötököitä.

Kaunotar ja Kulkuri olivat ihan huippulöytö! Tämä kaksikko löytyi Aarresaaresta vain kympillä. Samassa loosissa oli myös vanha Abu ja Bambi 5€/kpl mutta ne jäivät sinne odottamaan oikeaa ostajaa. Kulkurista oli lappu aluksi hukassa, etsittiin sitä kissojen ja koirien kanssa ja olin jo luovuttanut koko homman, kunnes ihana mieheni löysi sen tippuneena alimmalle hyllylle.

Näiden kirppareiden lisäksi kävimme myös Radiokirppiksellä ja Second hand marketissa, molemmista tarttui mukaan tavaraa, joka oli ei-keräilykamaa. Matkalla kävimme myös Kaarinan ykköstien kirpparilla ja muutamassa Turun kirpparissa, mutta niissä ei tällä kertaa ollut mitään lelulöytöjä.


Matkalla päätimme käydä vielä Myllyn Toys r us liikkeessä katsomassa onko siellä enää mitään jäljellä kun kaikki tavarat on olleet -50% alessa, olihan siellä vielä liike täynnä leluja. Itselleni ostin omaan susikokoelmaani Schleich sudenpennun ja kaksipäisen suden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti