tiistai 26. marraskuuta 2019

Kuukauden ostokset

Kuukaudessa on ehtinyt tulla jos jonkinlaista uutta keräilykohdetta hyllyyn. Niitä on löytynyt kirppareilta, Torista ja Facebookista.
Valitettavasti Postin lakon takia useat ovat edelleen reissun päällä, toivottavasti löytävät kaikki kuitenkin perille, ja toivottavasti lakko loppuisi pian työntekijöiden eduksi.

Olen nyt lähiaikoina päättänyt keskittyä enemmän Leijonakuninkaan keräilyyn ja niitä olen taas tilaillutkin Ebaysta, mutta ovat tosiaan edelleen reissun päällä. My little pony kokoelmaani karsin rankalla kädellä ja päätin luopua lähes kaikista, toivottavasti ei ala myöhemmin harmittaa, mutta ainahan voin aloittaa niiden keräämisen alusta.


Leijonakuningas kassi löytyi Prismasta, olen sitä muutaman kerran katsonut, mutta vasta jokin aika sitten päätin ostaa sen. Onhan tuo nyt aika suloinen. Mufasa löytyi kirpparilta 0,20€ ja collie pehmo 3€:lla.

 

Ajattelin etten halua ostaa näitä, mutta päätin kuitenkin joku kauppareissu ottaa pari näitä. No mun tuurilla niissä tietenkin oli samanlaiset dinot sisällä. Nyt multa puuttuu näistä enää tuo "ylläridino", jota ei tunnu mistään löytyvän. Olen lähikaupatkin jo ostanut tyhjiksi näistä. :D


Leijonakuningas piilokuvakirjan löysin muutamalla eurolla Huutonetistä. Hampaaton figuuri oli parin euron säläpussissa ja kauan odotettu Leijonakuningas cd löytyi kirpparilta 0,50€:lla (tilasin tämän Ebaysta mutta koska en voi taata että paketti tulee perille päätin ostaa sen kun ei ole hinnalla pilattu). Colliet löytyi myös kirpparilta 3€:lla.


Aivan ihanan Bambi mukin löysin kirpparilta 0,25€:lla, aivan huippuihana löytö. Selailin netistä kyseisen tekijän muitakin Disney astioita, ainakin Leijonakuninkaasta ovat tehneet ihania astioita, niitä vain ei löytynyt edes Ebaysta. Dalmatialaispatsas tarttui mukaan 1,50€.lla.

 

Uudet Leijonakuningas pehmot ostin kaikki Prismasta. Oli yllättävän kovat hinnat, mutta pakkohan nämä olivat kokoelmaan saada. Odotan kovasti näkeväni uuden elokuvaversion Leijonakuninkaasta, ennakkotilasin sen jo elokuussa ja parin päivän päästä leffa julkaistaan, mutta epäilen suuresti että tulisin sitä ajoissa saamaan, koska Discshop ei ilmeisesti ole muuttanut lähetyksiään kuten cdon, luultavasti tulee kirjeenä, joten saattaa hyvin olla vasta tammikuussa perillä..


Bernard ja Bianca, sekä 101 dalmatialaista lasit maksoivat muutaman euron Facebookissa. Näitä Disneyn laseja on myös kertynyt jo jokunen, mutta ovathan nämä todella hienojakin.


Leijonakuningas pehmot ostin myös Facebookin kautta. Harmikseni huomasin Nalan saatuani, että siltä puuttuu hännänpää, jota ei ilmoituksessa sanottu.


Myös tämä söpö dalmatialainen löytyi Facebookista.



Kaikki viisi My little ponya ostin myös kauan sitten Facebookista.


Aivan ihanan Eeman löysin kirpparilta parilla eurolla. On todella hyvässä kunnossa, eikä mikään kovin yleinen ilmestys. Leijonakuningas Pezit ja lusikan löysin myös kirpparilta, taisivat maksaa yhteensä pari euroa.


Prismasta löytyi nämäkin. Kolusin monta Prismaa, ennen kuin löysin Timonin ja Pumban, tuntui jokaisesta löytyvän vain Simbaa ja Nalaa. Nämä kaksi olivatkin viimeiset jotka siinäkään Prismassa oli tarjolla.


Empiltä tilasin uuden Leijonakuningas seinäkalenterin ja cd:n, sekä mukin. Empillä on nykyään aika hyvin Leijonakuningas tavaraa myynnissä ja olenkin niitä sieltä paljon tilannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti