perjantai 28. helmikuuta 2020

Helmikuun löydöt


Setti Leijonakuningasta löytyi Torista. Tsum tsum pehmot ovat aivan ihania, näitä pieniä mulla ei ollut entuudestaan yhtään ja on kiva saada myös näitä kokoelmiin. Näitä kun ei kauhean usein näe Torissa tai muualla myynnissä, ainakaan järkevään hintaan.


Scoobydoo tuli vastaan kirpparilla, eikä sillä ollut hintaa kuin reilu euron. Onhan tämä nyt aivan mielettömän suloinen ilmestys.


Vanhat pienet juomalasit maksoivat vain euron. Kerään vain Disney laseja, mutta ei näitä voinut sinekään jättää, joten pääsivät Disney lasieni kanssa samalle hyllylle.


Aivan mieletön löytö Torista. Vanhat Jurassic park Hollywood juomapullot, vieläpä hyvässä kunnossa. Toisesta pullosta puuttui pilli, mutta eipä tuo hirveästi haittaa. Ajattelin näiden olevan semmoisia pienempiä pulloja, mutta ovatkin yllättävän isoja.


Myös tämä Leijonakuningas pehmolelusetti löytyi Torista.


Tästä Leijonakuningas 2 pehmolelusetistä puuttuu enää Kovu, muuten multa löytyy nämä kaikki. Leijonia on siis Kovu, Kiara, Nuka ja Vitani.


Tokmanniin oli tullut Jurassic world pehmoleluja kahtena eri kokona. Ostin pienemmistä 4/5 pehmoa, joten yksi puuttuu vielä. Isot olivat ihan samanlaisia kuin nämä pienetkin, joten päädyin pienempiin ihan vaan koska tilanpuute.


Kirpparilta löytyi 0,50€:lla pieni susitaulu ja 1,20€:lla kaksi Jurassic park pinssiä. Olen näitä pinssejäkin huutanut useampaan kertaan, mutta hinta on aina noussut turhan korkeaksi ja nyt löysin ne ihan pilkkahinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti