tiistai 30. huhtikuuta 2019

Kokemäen rompetori ja muita kirppislöytöjä

Kävin ensimmäisen kerran viikonloppuna Kokemäen rompetorilla. Tavaraa oli vähän joka lähtöön, mutta löysin kuin löysinkin tavaraa myös itselleni, keräilyjuttuja siis. Enimmäkseen paikalla oli vanhaa "ryjää" ja antiikkia, mutta mukaan mahtui myös paljon lastentarvikkeita, leluja jne. Kävin samalla Kauttuan Löytökehässä ja Kirputtomassa, eikä niissäkään käyminen ollut ihan turhaa.


Rompetorin löydöt: Baby Glory ihanilla vaatteilla 6€ (en ole varma kenelle vaatteet kuuluvat), Baby surprise kengillä 6€, collie patsas 2€ ja Kaunotar ja Kulkuri lasi 2€. Leijonakuningas taulun löysin eurolla Kirputtomasta. Näihin löytöihin olen todella tyytyväinen.


Kävin myös pari viikkoa sitten Kauttuan kirppareilla ja tämä ihana Jurassic park Koosh löytyi 2€:lla Kirppis Löytökehästä. Kaveri on jo parhaat päivänsä nähnyt, vähän kulunut siis ja parista kohtaa puuttui joku pieni palanen, mutta oli se sen verran harvinainen löytö että oli pakko ostaa se.



Facebookin kirpparilta löysin nämä kolme kaveria. G1 Twirler maksoi 8€, toiminto ei ihan täydellisesti toimi, mutta muuten on ihan hyvässä kunnossa. Samalta myyjältä ostin myös pienen Kovun eurolla. Susia en ole taas hetkeen ostanut, eikä tämä kaveri maksanut kuin euron verran.


Tämän ihanan Kodan löysin sunnuntaina paikalliselta kirpparilta. Viimeksi kun kävin siellä oli tämä kadottanut hintalappunsa ja näin ollen päätynyt laputtomien pöytään, jolloin sitä ei voinut ostaa. Nyt onnekseni se oli löytänyt 5€:n lappunsa uudelleen ja pääsi muuttamaan uuteen kotiinsa. Nallen pitäisi liikua ja pitää jotain ääntä, meillä ei kotona ollutkaan oikeanlaisia pattereita, joten niitä en ole vielä kokeillut.


Eilen kävin myös Raumalla parilla kirpparilla. Nämä ihanuudet tarttuivat mukaan, molemmat maksoivat euron. Ihan hyvä tuuri kävi Leijonakuningas taulujen kanssa, lauantaina löytyi ykkösestä taulu ja maanantaina kakkosesta.


Ihanista ihanin ostos oli tämä Jurassic park thrasher rex. Priimaa se ei enää ole, mutta hintakaan ei ollut kuin 20€. Kaveri on elämässään karjunut niin paljon että toinen suupieli on vähän repeytynyt ja kulumaan löytyy, mutta muuten oikein kiva kaveri. Myyjän mukaan toiminto ei toiminut, eli hännästä vääntämällä pää liikkuu, mutta onnekseni se kuitenkin toimi. Tai sitten itse uskalsin vähän ronskimmin vääntää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti