maanantai 15. huhtikuuta 2019

Uusia juttuja

Viime aikoina en ole kovinkaan paljoa kierrellyt kirppareilla tai ostellut sen puoleen keräilyjuttuja mistään muualtakaan näitä muutamia löytöjä lukuunottamatta.


Bubbles ja Applejack olivat viimeiset juhlajulkaisuponit, jotka multa puuttui ja jotka saa ihan täältä Suomesta. Tämän kaksikon tilasin CDONilta kun olivat tarjouksessa muistaakseni 12,95€/kpl. Schleich susi pisti sattumalta silmään kauppareissulla ja lähti matkaan, hintaa oli se muutama euro mitö noissa nyt yleensä on uutena. Kolme pientä collieta löysin kirpparilta lelupussista, jossa oli vaikka ja mitä vanhoja eläimiä ja Disneyn muropakettihahmoja, hintaa sillä oli vain euron. Disneyn Djali vuohen ja Kennerin lps collien löysin Facebookin kirpparilta, vuohella oli hintaa 0,50€ ja koirasta maksoin euron tai pari.


Eiliseltä kirpparilta löysin ihan kivasti tavaraa. Disneyn eläintarinat kirja maksoi 3,50€ ja sisällä oli 10 hahmoa, sekä leikkialusta ja on vieläpä ihan uudenveroisessa kunnossa. Susipatsas maksoi 2€. Kaunotar ja kulkuri, sekä Oliver ja kumppanit musiikkisadut olivat vain euron kappale! Aika huikea löytö siis. Enää puuttuu se kasettisoitin jolla noita voi kuunnella. :'D Lisäksi löysin vielä Pekka Töpöhäntä ja Mauri Mäyräkoira kirjan 1,50€:lla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti