perjantai 9. elokuuta 2019

Panini keräilyt

En tiedä miten ajauduin nyt näitä Panini tarroja ja korttejakin keräämään. Täytyy alkaa pian myymään tavaraa kun sit alkaa kerääntyä niin paljon nurkkiin ja lähtee kokonaan lapasesta koko keräilyharrastus.


Panini tarrojen keräilykohteena ovat tällä hetkellä Leijonakuningas, Jurassic world, Disney suosikkiystävät ja My little pony. Leijonakuningas ja Suosikkiystävät ovat jo melkein täynnä, niistä ei puutu enää montaa tarraa.

Korteista puolestaan keräilyn kohteena on Harry Potter, Jurassic world 1 ja 2. Näistä puuttuu kaikista vielä paljon kortteja, Jurassic world 1:een olen ostanut Ebaysta kansion, mutta se ei ole vielä tullut.

Kaikkein vaikein on tällä hetkellä löytää noita kasarin My little pony tarroja, joita ei todellakaan kasva puussa, enkä varmaan ihan lähiaikoina tule saamaan kirjaa täyteen, tai edes puolilleen. Helpointa on löytää Harry Potter kortteja, joita myydään vielä kaupoissa.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Moi! Mulla on niitä ponitarroja jokunen ylimääräinen. Laita mulle lista mitä numeroita sulta puuttuu niin katsotaan sattuisiko minulta löytymään :)
    mahaapakoski@gmail.com

    VastaaPoista