tiistai 3. syyskuuta 2019

Paljon uusia löytöjä


Ostin Ebaysta jokin aika sitten ison kasan My little pony Panini tarroja. Paljon vielä puuttuu ja epäilen etten saa kirjaa ihan lähiaikoina täyteen, josko koskaan, näitä kun ei tahdo enää löytyä kun ovat olleet myynnissä 80-luvulla.


90-luvun Leijonakuningas Panini tarrakirja täyttyy huomattavasti nopeammin, näitä myydään Ebayssa paljon vielä alkuperäisessä paketissa. Nämä ostin Facebookin kautta. Näitä ei puutu enää kuin muutama.


Jurassic world hyllykin sai taas hiukan lisää täytettä, nämä tilasin Jollyroomista ja Prismasta. Näitäkin on valmistettu niin paljon erilaisia ja lisää tulee koko ajan, että olen alkanut miettiä mahdanko lopettaa näiden uusien keräilyn kokonaan.


Tämän ihanan 90-luvun Dakinin Jurassic Park raptorin löysin Facebookista, näitä ei todellakaan tule usein vastaan, joten olihan se pakko ostaa hinnalla millä hyvänsä, onneksi hinta ei noussut kuitenkaan kovin korkeaksi.


Mommy Bright bouquetin ja Sweet notesin ostosta on jo sen verran aikaa, etten yhtään muista mistä ne ostin ja kuinka paljon niillä oli hintaa. Molemmat ovat kuitenkin hyväkuntoisia.


Löysin käyttämättömän Disney Dinosaurus siirtotarrakirjan kirpparilta 1€:lla. Pakkohan se oli sillä hintaa ostaa, vaikken varsinaisesti tällaisia kerääkkään.


Tämän avaamattoman Leijonakuningas View-masterin ostin Torista, maksoin siitä muistaakseni 3€, eli mielestäni ihan hyvä ostos, varsinkin kun Leijonakuningas on lähellä sydäntäni.


Leijonakuningas kansion ostin Ebaysta. Kansioon kuuluu laittaa omistamiani Skybluen Leijonakuningas keräilykortteja. Muut tavarat ostin kirppikseltä. Pocahontas lasit 1,50€, 101 dalmatialaista muki 0,20€,  Schleich dino 5€, Nestlen Shere khan oli 1€:n lelupussissa ja Toy story dino 0,50€.

Katsoin jossain kohtaa Empillä tätä Leijonakuningas mukia, nyt löysin sen halvemmalla Facebookin kirpparilta ja päätin ostaa sen. MLP kissa tuli samalta myyjältä parilla eurolla.


Löysin taannoin Ruohometsän kansa pupun kirpparilta ja nyt löysin toisen 3€:lla. Katsoin jo vähän Googlettelemalla millaisia kaikkia näitä on, ja onhan niitä vaikka kuinka!


Nämäkin ostin Facebookin kautta. Ensimmäiset Petite ponyt kokoelmiini, nämä on niin suloisen näköisiä, että taidan haalia niitä enemmänkin.


En tiedä miksi ostin nämä, kun en varsinaisesti kerää Aristokatteja, mutta näköjään aloin nyt keräämään niitäkin. :D Nämäkin löytyivät Facebookista.


Myös tämä dalmisperhe tarttui mukaan Facebookista parilla eurolla. Isolta oli harmikseni häntä poikki, mutta täytyy vaan pitää katse suoraan eteen niin sitä ei huomaa.


Löysin paikalliselta kirpparilta ison kasan My little ponyja, kaikki olivat vielä kaikenlisäksi G1 poneja. Kaikkiaan poneja oli 10 ja niiden lisäksi oli vielä mm. Lanardia sun muuta ponia pusseissa ja maksoivat yhteensä vain 8€! Harvemmin teen näin hyviä löytöjä. Harmikseni kolmella näistä itseltäni puuttuvista oli syöpää, joten eivät päätyneet omiin kokoelmiin. Baby Lollipop, Dainty Dahlia ja Snowdrop puolestaan olivat sen verran hyväkuntoisia että ne kelpuutin omaan hyllyyn (Lollipopin olisin laittanut vaikka jalka olisi puuttunut :D). Loput neljä multa jo löytyikin.


Slugger, Sweet tooth ja Beach ball löytyivät Torista ponipaketista, näiden lisäksi siinä oli vielä itseltäni löytyvä Lemondrop. Sluggerin symbolit ovat vähän kuluneet ja etuharjaa leikattu, Sweet tooth on hyväkuntoinen, Beach ball puolestaan on muuttunut enemmän ruskeaksi kuin lilaksi, harjan värimuutosta en ole vielä katsonut toimiiko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti