sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Kokoelman lisäykset



Ihanan 101 dalmatialaista seinävalaisimen ostin kirpparilta parilla eurolla, kuten myös Lilo ja Stitch lasit.


Tämä setti on oman lapsuuteni lelu. Settiin kuului myös muutama dalmatialainen, mutta ne olivat niin kellastuneet etten kelpuuttanut niitä hyllyyn. Näitä koiria löytyy kuitenkin esim. Facebookista myynnistä.


Harry Potter kolmipäisen koiran löysin parilla eurolla kirpparilta, en ole tämmöistä ennen nähnytkään. Patsaan "ikkunasta" katsottaessa sisällä on kuvia kyseisestä elokuvasta.

Colliet muutivat parilla eurolla kirppikseltä.


Heimon Disney figuureja ostin Facebookin kautta muutamalla eurolla. Eihän nämä mitään kauniita ole, enkä varsinaisesti näitäkään kerää, mutta jostain syystä halusin ne silti. :D


Myös nämä dalmatialaiset ostin Facebookin kautta kahdella eurolla. Kolme ekaa kuuluvat samaan sarjaan, joita on muistaakseni valmistettu muitakin erilaisia.


Nämä lasit löysin 3€:lla kirpparilta. En yhtään tykkää Aku Ankan hahmoista, joten ihmettelen edelleen miksi edes ostin nämä. Mutta Dumbo lasi on todella ihana.


Pitkästä aikaa live kirpparilla tuli vastaan My little ponyja kun löysin tämän kaksikon 5€:lla. Nämä molemmat puuttuvat myös kokoelmastani joten kävi hyvä tuuri. Pientä pintalikaa näissä on molemmissa, mutta muuten ovat ihan hyvässä kunnossa.


Puhuva Baloo karhu löytyi 3€:lla kirpparilta. Äänetkin tällä kaverilla toimi vielä.


Tämä on yksi niistä dalmatialaisista jotka kuuluvat aiemmin mainitsemaani settiin. Myös tämän lisäksi löysin pennun jokin aika sitten kirpparilta.


Perdy sai vihdoin kaverin kun Pongo löytyi Facebookin kautta 10€:lla. Vielä pitäisi löytää muutamat pennut pariskunnalle.


En tiedä mihin sarjaan nämä dinot kuuluvat tai miltä vuodelta ovat, mutta veikkaisin 80-90-lukua. Pohjassa merkintä AAA, Made in China ja dinosauruksen nimi. Ihan veikeän näköisiä, eivätkä maksaneet yhteensä kuin 1,50€. Pienellä Googlettelulla löysin vielä pari samaan sarjaan kuuluvaa dinoa Ebaysta.


Viimeisenä parin euron Leijonakuningas pinssi. Mulla on nyt kolme tämän sarjan pinssiä, vielä taitaa pari puuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti