tiistai 8. toukokuuta 2018

Dinomaista

Nyt saapui ne dinot, joista aikaisemmin kirjoitin. Kyllä niitä odotettiinkin. :) Lisäystä tuli kaikkiin sarjoihin kerralla ja löysimpä paikalliselta kirppikseltä myös muutamia collieita kokoelmiin.


Tämä paketti ostettu Ebaysta, mukana oli vielä muitakin jo itseltä löytyneitä dinoja sekä JP ukkoja, joita en itse kerää ja nämä päätyivät myyntiin. Ihastuin tässä paketissa erityisesti noihin Jurassic World dinoihin, pitkä miinus vaan kun ne eivät oikein tahdo pysyä pystyssä. Myös velociraptor kykloopit ovat hurjan soma pari. JW elektroninen dilophosaurus toimii, kuten myöskin Charlie.


Tämä toinenkin paketti ostettiin Ebaysta ja mukana tuli pari itseltä jo löytyvää dinoa jotka meni myyntiin. Tässä paketissa on JW Blue (äänet toimii), vuonna 2011 valmistunut dilophosaurus (äänet toimii), JP3 raptori, rex ja spinosaurus, LW triceratops, JP dilophosaurus (joka saa jäädä toistaiseksi kokoelmiin, tältä tyypiltä puuttuu se kaulus ja pitäisi saada se kokonaisuudessaan), velociraptor (äänet toimii) ja brachiosaurus.


Nämä kaksi löysin puolestaan Facebookista. Rexiltä puuttuu munankuori, mutta enköhän semmoisen joskus vielä saa. Triceratopsin maalit ovat aavistuksen verran kuluneet reunoilta, mutta tällä on tuo soma munankuori, joten pienet virheet ei haittaa yhtään.


Ja viimeisimpänä pieni lisäys colliekokoelmaan, kun löysin paikalliselta kirppikseltä ison kasan näitä kavereita. Harvemmin tulee enää löydettyä perus kirppikseltä mitään keräilyjuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti