torstai 3. toukokuuta 2018

Perhe laajenee

Pari viikkoa mennyt viimeisestä kokoelman päivityksestä ja sillä aikaa onkin tullut taas aika paljon lisää hankintoja. Olen nyt niin villiintynyt noiden Jurassic Parkien kanssa, en malttaisi millään olla ostamatta niitä jatkuvasti lisää. :D Ebaysta ja Facebookin kautta on löytynyt taas ihan kivasti uusia figuureita kokoelmiini, ehkä vähän liikaakin.


 Löysin vihdoin ja viimein Leijonakuningas "kovanaamojen" sarjaan Zazun, voi kuinka kauan sitä etsinkään. Löytyi vieläpä ihan Suomesta, tietty Facebookin kirpparilta 7€:lla.


Myös Digimon perhe sai lisäkasvua näillä kavereilla. Osan löysin Facebookista ja osan Ebaysta. Näitä en kerää kuin kahden ekan kauden hahmoista, jotka itselle on lapsuudesta tuttuja, muista kausista itselläni ei ole mitään tietoa.


Sitten puhumistani JP -figuureista. Nämä viisi tulivat tällä viikolla, ensi viikon puolella pitäisi tulla iiiso kasa lisää kun ihana miehenikin oli tilannut näitä mulle Ebaysta. :3 Pidän erityisesti tuosta raptorista ja sen mukana tulleesta Capture gearista, aivan ihana. Chasmosauruksen äänetkin toimii! Myös pteranodon on upea, mutta ei vaan pysy mitenkään järkevästi pystyssä, kuten eivät myöskään coelophysis kaksoset.


Ja viimeisimpinä, muttei todellakaan vähäisimpinä: kaikki Weed figuurit! Tilasin ne kerta heitolla kaikki Japanista. Hinta tuli suhteessa paljon halvemmaksi kuin se että olisin ostanut yksi tai kaksi kerrallaan, pelkät postitkin olisivat olleet jo ihan mielettömiä summia figujen hintoihin nähden. Nyt mulla on ne kaikki. <3

Ostin Ebaysta myös pitkään kateissa olleen Bullylandin Rumpalin vuodelta 1992, nyt sai Bambikin kaverinsa rinnalleen. Ja myös Schleichin 80-luvun Tao tao figuurit löysivät oman tiensä hyllyyni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti