tiistai 29. toukokuuta 2018

Vk 21

Viime viikolla saapui taas uusia Jurassic park ja Jurassic World figuja, sekä yksi Halinalle tyyny.


Bluen ostin Ebaysta alkuperäispakkauksessaan. Tykkään enemmän pitää figuja ilman paketteja, joten otin tämän pois paketistaan ja laitoin paketin säästöön. Punaista nappia painamalla putkesta lentää tuo musta verkko, ja voi pojat kun se tulee vauhdilla. Ei selkeästi mikään ihan pienten lasten lelu.


Nämä Jurassic World 2 figut ostin Prismasta, näytti olevan vielä aika paljonkin jäljellä kaikkia erilaisia. Ajattelin ensin etten osta ollenkaan Jurassic World 2 leluja, mutta kuten kävi aiempienkin Jurassic Worldien kohdalla, oli nämäkin pakko hankkia. :D Ihastuin erityisesti tuohon raptoriin ja sen asentoon. Myös nämä lähtivät pois paketeistaan.


Tänään kipaisin postista vuoden 93 triceratopsin. Tämä on todella hyvässä kunnossa, lukuun ottamatta pientä maalikulumaa sarvessa. Aivan ihana. Muistan että lapsuudenaikaisella kaverillani oli tämä joskus. Tämä lensi Saksasta Suomeen.


Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä uusi Halinalle tyyny. Harvemmin tulee enää vastaan näitä itseltä puuttuvia tyynyjä. Tämä Toivomusnalle löytyi Facebookin kirpparilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti