maanantai 2. heinäkuuta 2018

Dinoilua


Viime viikolla ehdimme käydä muutamalla kirpparilla ja mukaan tarttui tämä ihana Leijonakuningas peli 10€:lla. Toimiminen vähän jännitti, mutta hyvinhän se toimi. Itselleni ei ole tätä ennen tullut missään vastaan ja pakkohan se oli heti ostaa.


Toiselta kirppikseltä löysin nämä vuoden 2000 Disneyn mäkkäri dinot. Triceratopsilta puuttuu selästä apina, mutta eipä se maksanutkaan kuin 0,25€. Kaksi muuta oli lelupussissa, jossa oli muutamia muitakin dinoja, mukaan lukien yksi itseltä löytyvä JP dino, eikä pussin hinta ollut kuin 0,50€.


Ebaysta puolestaan pamahti Disneystoren vuoden 2004 sarjaan kuuluvat Scar, sekä Timon ja Pumba. Mukana oli samaan sarjaan kuuluvia muitakin Leijonakunkkuja, mutta ne itseltä jo löytyi ja ostinkin setin vain näiden kahden takia.


Myös Nestlen Leijonakuningas hyeena tuli ostettua Ebaysta. Mukana oli kaikki kolme tähän kyseiseen sarjaan kuuluvia hyeenoja, mutta kaksi muuta löytyi jo ennestään.


Tämä Lost world raptori tuli isossa Ebaysta ostetussa Jurassic park paketissa, setissä oli paljon itseltä jo löytyviä dinoja, mutta vielä enemmän sellaisia jotka itseltä vielä puuttui, joten ostaminen kannatti.


Myös nämä JP3 dinot tulivat samaisessa setissä. Alpha velociraptor (eka vasemmalta) on ihana ilmestys asentoineen kaikkineen, seuraavana oleva dilophosaurus ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta pitäähän ne kaikki saada kerättyä silti. Spinosauruksen toinen takajalka on vähän löysähkö ja ei sen vuoksi tahdo pysyä kunnolla pystyssä. Viimeisimpänä kuvassa ihana pack raptor. Yhdenkään ääniä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.


Myöskin samaisessa paketissa tullut Lost world stegosaurus. Tälle ei ollut haavan päälle laitettavaa ihopalaa ollenkaan mukana, pitää se joskus vielä jostain metsästää.


Myös nämä kolme JP hatchling poikasta olivat tuossa samaisessa paketissa.


Ja viimeisimpänä paketista löytyi vuoden -98 chaos effect -sarjaan kuuluva compstegnathus. En ole itse ennen moista nähnyt, eikä tuo nyt kauneudellaan silmiä hivele, mutta tämäkin päätyi vaan hyllyyni. :D


Ja viimeisimpänä hankintana Toys r us myi mulle tämän komean Jurassic world stegosauruksen.

2 kommenttia:

  1. Hienot löydöt! Etenkin nuo Leijonakuninkaat on nostalgisia. Minullakin taitaa olla pari noita McD-dinoja, eivät liene kovin keräiltyjä? X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ainakaan nähnyt että olisi ostoilmoituksia mäkkärindinoista ollut missään, tai tiedä ketään ketä niitä keräilisi. :) Hienoja kyllä ovat ja leffakin on niin hyvä että päätin nyt ainakin nuo mäkkäridinot kerätä kaikki. :)

      Poista