perjantai 6. heinäkuuta 2018

Ostoksia

Sain tänään tehtyä suursiivouksen dinohyllyille ja järjestettyä ne nyt selkeämmin ja paremmin, aina yksi aikakausi per hylly (ainakin melkein :D), päivitin samalla uudet kuvat dinoista blogin Jurassic park -sivulle. Pitäisi lähteä Ikeasta ostamaan uutta vitriiniä, jotta kaikki löytäisivät kunnolla oman paikkansa.


Ostin Facebookin kirpparilta vuoden -91 Schleich suden 2€:lla. Ei ole ihan mintissä kunnossa, mutta ei hintakaan ollut paha. Susia on tullut nyt viime aikoina aika vähän osteltua, näitä en sen erityisemmin ole Ebaysta nyt hakenutkaan, lähinnä jos jollain kirpparilla tulee vastaan kokoelmista puuttuva niin olen silloin ostanut.


Jurassic world 2:sen iso ja ihana indoraptor. Olin aivan varma että näitä ei enää Suomesta löydy, ainakin nettisivut ovat tyhjillään, enkä ole kaupoissakaan nähnyt, kunnes törmäsin tähän sattumalta Turun ToysRus:ssa. Ja pakkohan se oli heti ostaa. Ihastelin siellä myös JW:n thash 'n throw ja super colossal rexejä, mutta ne jäivät vielä toistaiseksi kauppaan, ehkä ensi kerralla sitten. ;)


Ebaysta löysin vuoden 2015 Jurassic worldin Bashers & biters -sarjan spinosauruksen ja vuoden 2009 JP3 sarjasta muokatun rexin. Tällä viikolla ne vihdoinkin saapuivat.


Tämän söpön Toppsin Precious puppies hauvan ostin myös Facebookin kirpparilta muutamalla eurolla collie kokoelmiini.


Tänään kävin postista hakemassa nämä kaksi upeaa Ebaysta ostettua rexiä. Pienempi on vuoden 2015 Jurassic worldin Bashers & biters -sarjan rex ja isompi samaiselta vuodelta oleva dino hybridi.

Dinoja on tullut ostettua todella paljon lyhyessä ajassa ja todella paljon olisi vielä ostamatta. Enköhän vielä joskus löydä kaikki haluamani dinot, ainakin suurimman osan niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti