tiistai 10. heinäkuuta 2018

Kristof Thijs: Jurassic park collectibles

Tilasin Adlibrikseltä kuvanmukaisen Jurassic park keräilykirjan, jossa on listattuna Jurassic park figuureja ja oheistuotteita vuoden 2015 Jurassic world buumiin asti.

Kirja on mukava lisä Jurassic park keräilijöille ja itsekin pysyn paremmin kärryillä kaikista jo omistamistani figuureistani ja myös niistä vielä puuttuvista. Toivon mukaan kyseisen kirjan tekijä tekee myös tämän vuoden Jurassic worldeista ja ensi vuonna julkaistavista dinoista samanlaisen, tai uudistaa parin vuoden kuluttua tätä teosta ja lisää ne myös mukaan.

Innostuin nyt myös vähän noista vanhemmista Jurassic park oheistuotteista, kuten juomalaseista ja yritin niitä Ebaysta etsiä, tuloksetta tietysti. Myös vuoden -93 dilophosaurus, velociraptor ja triceratops pehmot olivat ihan hienoja ja kyllä voisin nekin kelpuuttaa hyllyyni. :D Uskoisin että ne ovat myös vaikea löytää, en kylläkään ole vielä etsinyt. Tämä kirja on kyllä ehdottomasti ostamisen arvoinen, kirjaa ei ole suomennettu, mutta kyllä tuon verran englantia kaikki sitä osaavat kääntää.


Kirjassa oli kuva myös suuren oloisesta brachiosaurus pehmosta, onhan tuokin nyt aika siisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti