keskiviikko 12. syyskuuta 2018

Gremlins ja ponyt


Nämä suloiset My little ponyt tilasin Ebaysta, hintaa kaikille tuli yhteensä 25€. Kunto kaikissa on hyvä ja Molasses omaa vielä pientä kiharuutta karvoissa. Pienet ovat baby Northstar ja baby Splashes, hampaissa pientä kulumaa mutta muuten oikein nättejä tyyppejä.


Prismassa käydessämme oli pakko laittaa 20€ kiinni tähän Parasol poniin. Ainakin Rauman Prismasta löytyi vielä näitä kaikkia ja jokaista ponia oli vielä ihan kivasti jäljellä. En ole vielä uskaltanut avata pakkausta, jos edes tulen avaamaan.


Katsottiin yksi päivä Netflixistä ihana Gremlins leffa ja oli heti pakko mennä katsomaan Ebaysta figuuritarjontaa. Löysin pienet vuoden -84 figuurit pakettina, Gizmon, Mohawkin ja Mogwain. Oli pakko ostaa myös supersuloinen Gizmo pehmo. Kaikki maksoivat yhteensä 27€.


Ja viimeisimpänä - myöskin Ebaysta ostettu, Jurassic world kakkosen, Jurassic park ajoilta uudistettu Tyrannosaurus rex 19€:lla. Häntää painamalla aukeaa suu. Tämä oli yksi niistä dinoista jotka tilasin jokin aika sitten yhdestä jenkkiläisestä liikkeestä, jota ei sitten tullutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti