tiistai 18. syyskuuta 2018

Kirppistelyä: Pori

Kävimme sunnuntaina pitkästä aikaa Porin kirppareilla, kaikki eivät valitettavasti olleet sunnuntaina auki, mutta mukaan tarttui ihan kivoja löytöjä. Kävimme myös Ulvilassa yhdellä kirpparilla kun se oli ihan kivenheiton päässä Porista. Patakirppis oli Porin ainoa kirppis, josta en löytänyt keräämiäni leluja, myös sieltä olen yleensä tehnyt ihan hyviä löytöjä.


Karhukirppikseltä löytyi Mäkkärin Leijonakuningas 2 Kiara pehmo vuodelta 1998, hintaa oli vain euron. Ulvilan Friitalan kirppikseltä löysin Simba herätyskellon 3€:lla, aika pelottavan näköinen ilmestys, mutta oli pakko ostaa kun ei tuommoisia ihan joka päivä tule vastaan. Iästä ei ole mitään tietoa, koitin hiukan Googletella, mutta en löytänyt mistään samanlaista. Kello toimii hyvin, mutta hälytys ei toimi.


Hyllymerestä löytyi tämä suloinen patsas, jossa kaksi collien pentua. Hintaa oli vajaa 5€. Hyllymeri on suuri kirppis, jossa olen aina tehnyt löytöjä kun olen siellä käynyt.


Myös tämä Jurassic park aqua spinosaurus löytyi tuolta Hyllymerestä. Hintaa oli 5€ ja se nyt lähti samantien mukaan. Samassa loosissa oli myös The lost worldin chasmosaurus, mutta se löytyi jo itseltäni joten sai jäädä sinne odottamaan ostajaansa.


Samasta loosista spinosauruksen kanssa huomasin myös lelupussin, joka sisälsi mm. dinosauruksia, hetken pussia pyöriteltyäni huomasin sisällä nämä kaksi JP3 Camo xtreme pikku figuuria. Pussilla oli hintaa 5,50€. Itsellä näitä Jurassic parkeja tulee niin harvoin kirppareilla vastaan että myös dinopussi lähti mukaan, loput pussin lelut päätyivät tytön leikkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti