perjantai 28. syyskuuta 2018

Heppailua

Nyt en ole käynyt Porin jälkeen kirpparilla, tänään meinasin kuitenkin mennä katsomaan taas Kauttuan tarjonnan. Mennään vajaan parin viikon päästä Helsinkiin ja sen ympäristöön isolle kirpparikierrokselle, toivottavasti sieltä tarttuu mukaan paljon kaikkea. :)


Sain joku aika takaperin sen paketista puuttuvan dinon josta jossain postauksessa mainitsin. Kyseessä on Disneyn Dinosaurus leffan carnotaurus. Kyseiseen sarjaan kuuluu myös Aladar, Eema ja Suri, hinnat ovat vain Ebayssa olleet aika korkealla niin ehkä odottelen kunnes löydän vähän halvemmalla muut. Tämä carnotaurus maksoi 2€.


Oli aivan pakko tilata Cdonilta 35v juhlajulkaisuponeja enemmänkin. Sunlight, Skydancer, Starshine ja Windy. Kaikki olivat ihan hyväkuntoisia, olen paljon lukenut juttuja joissa pää on jo erivärinen kropan kanssa. Tästä sarjasta puuttuu vielä yksi poni, ja sitten tietty ne Suomesta saamattomat ponit. Hintaa näillä taisi olla 18,90€/kpl.


Näillä pienemmillä poneilla ei ollut hintaa kuin muutama euro/kpl ja en voinut hillitä itseäni, vaan tilasin nämä Cdonilta/Adlibriksesta. Idea ihan kiva, toteutus ei niinkään.


Ja viimeisimpänä Ebaysta tilattu Jurassic park dino tracker figuuri. Onhan tuo nyt aivan hirvittävän ruma ilmestys, mutta pakko sekin oli vaan saada. Näitä tuli samassa paketissa myös toinen, jonka laitoin Huutonettiin myyntiin. Itselleni ei ole kertaakaan tullut näitä Suomessa vastaan, mutta kyllä niitä täälläkin varmaan liikkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti