torstai 9. elokuuta 2018

Kirppistelyä: Kauttua

Kävimme tänään poikkeamassa Kauttuan kolmella kirppiksellä. Ne eivät vielä koskaan ole pettäneet, aina löytyy jotakin ostettavaa. :) Kirppiksillä oli paljon muitakin uudempia ja vanhempia action hahmoja, mutta itse en niistä mitään ymmärrä, joten päätin jättää ne sellaiselle joka niistä jotain tietää.

Poikkesimme eilen myös täällä meidän paikallisella kirpparilla, ja sieltäkin löytyi muutama mäkkärilelu. Pitäisi vain useammin käydä paikallisellakin kirpparilla, ikinä ei voi tietää mitä sieltä löytyy.


Leijonakuninkaan Pumba ja Kovu, sekä Karhuveljeni Kodan Taukki tai Tsoukki, kumpi tämä nyt mahtoikaan olla. Nämä olivat yhteensä 3€. Loosissa oli myös muita mäkkäripehmoja, ainakin 102 dalmatialaista -leffasta oleva harmaa koira, jonka nimeä en nyt muista.


Nämä suloiset Leijonakuningas pehmot eivät maksaneet yhteensä kuin vaivaisen euron. Vuosilukua en kummastakaan löytänyt, vauva-Simba helisee. Myin juuri lähes kaikki Leijonakuningas pehmoni pois ja nyt alan näköjään taas haalia niitä lisää. :D


Anastasia leffasta tuttu Pooka koira oli niin suloinen että se oli pakko ostaa, hintaa tällä oli 2€. Pooka on vuodelta 1997, vatsaa painamalla korvien pitäisi liikkua, mutta tällä toiminto on vähän epäkunnossa ja vaatii painamista sekä pepusta että vatsasta.

Samasta loosista löytyi myös vuoden -97 Dogz pehmo. Muistan kuinka paljon halusin lapsena tämän koiran, mutta en saanut sitä, mutta nytpä sain. :'D Tämä karvaturri maksoi myös 2€. En vain yhtään muista että mitä tarvikkeita tällä piti olla ja oliko pannassa joku äänitoiminto vai miten tämä kaveri toimi?


Olen aina pitänyt näitä eläinpukuisia vauvoja jotenkin karmivina tyyppeinä, mutta tämä Anne Geddesin -98 pupuvauva on niin suloinen, ja tietty kun maksoi vain 2€ niin olihan se pakko ostaa. Toivotaan ettei tämä kaveri ole mikään Chucky.


Viimeisimpänä löysin kivan lasicollien 6€:lla. Ollaan nyt mieheni kanssa vähän eri mieltä että onko tämä kettu vai collie, mun mielestä collie, joten colliekokoelmaani tämä päätyy. :D

2 kommenttia: