tiistai 7. elokuuta 2018

Kirppistelyä

Nyt on ollut kirppiksillä taas aika köyhät tarjonnat lelujen suhteen, enkä ole sen kummemmin Ebaystakaan nyt tilannut mitään yhden JW:n lisäksi. Odotan innolla tulevaa Puolan reissua, mitä kaikkea siellä olisi tarjolla.


Jurassic Worldin Charlien tilasin joku aika sitten Ebaysta, eikä hintakaan ollut kuin muutaman euron. Odotan edelleen Ebaysta tilaamaani mosasaurusta, ostin kun halvalla sai ja tilauksesta on jo kulunut 2kk eikä myyjä ole vastannut viestiini, eli vaikea veikata mitä tapahtunut.


Tämän setin ostin Facebookin kirpparilta, myyjä unohti setistäni yhden Disneyn dinon, jonka lupasi kuitenkin postittaa jälkijunassa. Colliekokoelmani sai neljä uutta tulokasta ja susikokoelmani kasvoi yhdellä pennulla.


 Nämä kuvan G1 My little ponyt ostin 25€:lla. Kaikki ovat pääosin hyväkuntoisia, muutamia väripilkkuja lukuunottamatta. Flutterbye, Lemon drop, Bubbles, Baby cuddles, Snookums ja Baby firefly. Ovathan nämä nyt oikein söpöjä otuksia. :)


Näinkin iso saalis tuli Turun alueen neljältä kirppikseltä. :'D Harmikseni Kotkankadulla oleva Linkkikirppis on lopettanut toimintansa, sieltä tuntui löytyvän aina jotakin. Colliesta maksoin 1,90€ ja Maa aikojen alussa Chomperista 1€:n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti