sunnuntai 19. elokuuta 2018

Lelushoppailua

Viime postauksesta on kulunut jo melkein kaksi viikkoa, mutta eipä tällä saralla ole mitään kummempia tapahtunutkaan. Vähän on tullut tehtyä hankintoja tällä ajalla.


Tämän vuoden -93 Jurassic Park lasin löysin Facebookin kirpparilta, maksoin siitä muistaakseni 3 tai 4€, eli oli mielestäni todella hyvä ostos. Nyt puuttuu vielä ne kaksi muuta saman sarjan lasia.


Vihdoin ja viimein löysin tämän Mattelin -94 Simban! Olen etsinyt tätä jo ikuisuudelta tuntuvan ajan. Ihan priimassa kunnossa se ei ole, mutta kelpaa kuitenkin, ainakin toistaiseksi. Tämäkin löytyi Facebookin kirpparilta.


Myös nämä G1 vauvat tuli shoppailtua Facebookin kautta. Squirmy maksoi 4€, Shaggy ja Tiddley-Winks maksoivat 4,50€.


Puolan reissulta tarttui mukaan vain tämä Schleich susi muutamalla zlotylla. Kirppiksiä ei Gdanskissa tullut vastaan, mutta kyllä niitä varmaan siellä olisi ollut kun etsimällä olisi etsinyt. Käytiin Gdanskissa lelumuseossakin, siitä teen joku päivä oman postauksensa.


Perjantaina käytiin myös Raumalla viidellä kirpparilla ja tämä iso collie oli ainoa joka tarttui siltä reissulta mukaan 1€:lla. Alkaa nuo colliehyllyt olla jo niin täynnä että täytyy varmaan järjestellä niillekin taas lisää tilaa kunhan ehdin.


Äitini oli ostanut nämä mulle kun olivat kiertäneet jossain päin Suomea ja käyneet kirpparilla. Dino on vuoden 2000 Disneyn Dinosaurus leffasta, velociraptoria sen pitäisi esittää, maksoi 2€ ja collie 0,50€.

1 kommentti:

  1. Mull on ne kaksi muuta lasia.Jurassic parkin.Jos sua kiinnostaa saada ne vielä.

    VastaaPoista