sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Kirppiskierros Turussa


80-luvun My little Panini tarra-albumi oli aivan pakko ostaa kun eteen sattui. On tosi hyvässä kunnossa ja muutama tarra liimattu paikoilleen. Tarrojen etsiminen tähän ei olekaan sitten ihan helppo homma, netistä etsimällä en ole löytänyt Suomesta näitä yhtään, mutta Ebaysta löytyy muutamia.


Collielauma kasvaa näillä kahdella kaverilla. Nämä löytyivät pienestä lelupussista, jossa oli muutama muukin koira, jotka päätyivät lapsen leikkeihin.


Näitä laseja on tullut nyt aika usein vastaan kirppiksillä, tietty useamminkin saisi tulla. Tällaisiakaan ei itselleni ole ennen tullut missään vastaan. Pitää oikeasti alkaa selvittämään millaisia kaikkia tämän sarjan Disney laseja on tehty.


Herculeksen Pegasuksen löysin vain 0,50€:lla. Olen ennenkin omistanut tämän tyypin, mutta myin sen pois, nyt piti ostaa se takaisin kun oli niin halpa. Eihän tämä mistään hienoimmasta päästä ole, mutta kyllä sen nyt tunnistaa kyseiseksi hahmoksi.


Viimeisenä taas Prismasta ostettuja Leijonakunkkuja. Pienistä hahmoista puuttuu enää aikuinen Nala, Mufasa, Timon ja Pumba. Leijonat nyt on aika kaukana alkuperäisistä hahmoista ulkonäöllisesti, mutta muut on ihan itsensä näköisiä. Tavallaan olisin toivonut että hahmot olisi tehty uudesta Leijonakunkusta, mutta sitten ne olisi olleet ehkä liian tavallisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti