sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Kokoelman täydennyksiä

Kirppisonni on viime aikoina suosinut ja jokaisella parin kirpparin kierroksella on löytynyt jotain kivaa kokoelmiini.


Jurassic park rex vauva löytyi Facebookin kirpparilta ja sen mukana tuli Ian Malcolm ukkeli, hintaa tälle kaksikolle tuli 21€. Dino on vuodelta 2000 ja julkaistu erivärisenä kuin alkuperäinen vuonna 1997 julkaistu poikanen. Tältä puuttuu jalan sidos ja kuonokoppa, muuten on todella hyvässä kunnossa. Hinta oli aika kova, mutta ei tätä ihan joka päivä tule vastaan.

Leijonakuningas pinssit ja dalmatialaismagneetin ostin myös Facebookin kautta. Pinssit olivat 2,50€/kpl ja magneetti 2€. Itselläni ei vielä noita pinssejä ollut entuudestaan yhtään.

Dalmatialaislautasen löysin kirpparilta 0,40€, näyttäisi olevan joku Smarties erikoispainois. Vanha kangasliina olikin ilmainen, ei ole myöskään tätä tullut ennen vastaan missään.


Petteri Kaniini peltirasian löysin muutamalla eurolla kirpparilta, en ole kerännyt tätä sarjaa, mutta oli sen verran suloinen että oli pakko ostaa se. Samalla reissulla löytyi eurolla Foxwood tales peltirasia.


Disney trivial pursuit löytyi myös samalla reissulla peltirasioiden kanssa. Olen etsinyt tätä peliä jo kauan, mutta hinta on lähes kaikissa yli 60€:a, tämä maksoi vain 5€ ja kaikki osatkin oli tallella. Muutaman kerran ollaan tätä jo pelailtu, kerrankin lautapeli jossa voitan mieheni. :D


Torin kautta bongasin Sundance ja Chatterbox My little ponyt. Molemmat hyvässä kunnossa, mutta Chatterboxin patteriluukussa niin paljon pattereista tullutta valkoista kidettä, etten uskaltanut avata testatakseni toimiiko äänet. Nämä maksoivat 2€/kpl.


Pienoiskoon Dogz ja Catz pehmot maksoivat 2€/kpl, itselleni ei ole näitä pienempiä versioita tullut ennen kirpparilla vastaan. Ihanan istuvan Perdyn löysin samalta kirpparilta 5€:lla, täytyy vielä jostain bongata sille Pongo kaveriksi.


Yhdestä pelikaupasta bongasin Scar Funko popin 9€:lla ja pakkohan se oli ostaa. Tuskin maltan odottaa näkeväni uutta Leijonakuningas elokuvaa.


Catz pehmo onkin ensimmäinen isompi sarjaan kuuluva kissapehmo, joka muutti kokoelmaani, hintaa sillä oli 4€. Löysin myös eskimonukelleni kaverin nopeammin kuin odotin, neitonen maksoi 6€. Löysin samaiselta reissulta myös avaamattomassa paketissa olevan Disney Dinosaurus tarrakirjan eurolla.


En tosiaan kerännyt tätä Petteri kaniini sarjaa, mutta jotenkin myös tämä peltirasia muutti hyllyyni kun maksoi vain pari euroa. Kohta täytyy hommata oma hylly näillekin rasioille.


Apua mitä bongasin kaupassa, uusia Leijonakuningas figuureja. Yhdessä jylhäkalliossa on aina kaksi Leijonakuningas figuuria. Toisessa ostamassani oli Simba ja Nala, toisessa Simba ja Rafiki. Nämä maksoivat 9,99€/kpl, eli ei ihan halpoja kun ostat sikaa säkissä, mutta taidan kuitenkin ostella näitä niin kauan että löydän myös aikuisen Simban ja Nalan, Mufasan, Timonin ja Zazun.

2 kommenttia:

  1. kivoja löytöjä.kaikkea me ihmiset keräämmekin.poikani 40 v ei ymmärrä ollenkaan. okei en minäkään aina.saa sitten perikunta hukata ne pois kun minusta aika jättää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä tuntuu että lähtee vähän lapasesta tämä keräily. :D

      Poista