torstai 18. heinäkuuta 2019

Löytöjä netistä

Nyt on tullut shoppailtua paljon Facebookin kautta ja vähän muualtakin netistä, ehkä jo vähän liikaakin. Hyllyt alkavat täyttyä jo sitä tahtia, että lisäkaapit on kohta tarpeen. :DLeijonakuningas Panini albumi saapui jo tällä viikolla ja sen mukana 10 pakettia tarroja. Innoissani aloin tietty heti liimailemaan näitä oikeille paikoilleen. Vielä puuttuu monia, mutta lisää on jo tulossa. Albumi on 90-luvulta ja aivan uudenveroisessa kunnossa. Yhden tarrapaketin päätin jättää avaamatta.


Emp.fi sivuille oli tullut myös paljon uusia Leijonakuningas tavaroita ja jouduin vähän toppuuttelemaan itseäni että tilasin vain kolme pinssiä tällä kertaa. Eivät ole mitään huippulaatua kuvasta päätellen, mutta ihan söpöjä kuitenkin.


Tarzan lasin ostin Facebookin kautta, samalla myyjällä oli enemmänkin Disney laseja, mutta valitettavasti en ollut huomannut tarjouskaupan päättymistä koskevaa tietoa ja näin loput me ni sivusuun. Olisi mielenkiintoista tietää paljonko näitä Disneyn laseja on tehty ja millä kaikilla kuvilla, tähän samaan sarjaan kuuluvia siis. Näistä tuntuu löytyvän olemattomasti tietoa.


Nämäkin ostokset tein Facebookissa. Marie kissa on ihana lisäys pehmolelujen joukkoon, kuten myös susi figuuri.

Disney on ice Leijonakuningas mukia olen jo kauan haaveillut ja nyt sen vihdoin ja viimein sain. Muki on todella hyvässä kunnossa, eikä maksanutkaan montaa euroa.

Carnotaurus kuuluu Mattelin valmistamaan Disney Dinosaurus -sarjaan. Selän nappia painamalla silmiin syttyy valo ja se karjuu. Ennestään mulla on näistä velociraptor. Elokuvan mukaisesti ovat vuodelta 2000.


Myös nämä lasit ja muki on Facebookista. Kuvan leijonakuningas lasit ovat yhtenäinen setti, eikä niihin kuulu kuin nämä kolme lasia. Ariel laseja oli kolme, joista kaksi olivat samanlaisia ja toinen niistä päätyy lapsen käyttöön. Olen joskus omistanut samanlaisen dalmis mukin kuin kuvassa, ja nyt ostin sellaisen taas itselleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti