maanantai 8. heinäkuuta 2019

Leijonakuningas voittoiset löydöt

Viime aikoina on tullut osteltua jos jonkinmoista keräilyjuttua, monet on vielä tulematta ja suurin osa tulee varmaan tällä viikolla vielä. Löydöt on nyt painottuneet melko paljon Leijonakuningas aiheisiin tavaroihin, mutta kyllä sitä muitakin juttuja on tullut löydettyä.


Vanhan eskimonuken sain isoisäni kuoltua, se päätyy omiin kokoelmiin ja sen mukana on paljon muistoja edesmenneistä isovanhemmistani. Eskimonukesta on tehty myös vaaleanpunainen versio, jonka ostan kohdalle tullessa tälle kaveriksi.

Leijonakuningas liinan ostin eurolla, näitä on olemassa muillakin leijonakunkku aiheisilla kuvilla, itse olen nähnyt kolmea erilaista.


Yksi ihanimmista ostoistani tässä setissä on peltinen Petteri kaniini salkku, jotain pientä käytön jälkeä siinä on, mutta näitä tulee ihan älyttömän harvoin vastaan missään.

Leijonakuningas mukit maksoivat 3€/kpl ja lasi 4€. Lasin kanssa samaan settiin kuuluu kaksi muutakin Leijonakuningas lasia, mutta itselläni ei ole niitä tullut vastaan kuin Ebayssa.


Leijonakuningas Panini tarrat maksoivat 0,30€/kpl, ostin isosta kasasta nämä mielestäni hienommat tarrat, mutta päätin tilata Ebaysta keräämättömän Panini tarrakirjan, joten täytyy ostella myös muutkin tarrat. :D


Tätä Jurassic park stegosaurusta olen etsinyt jo vähän kauemmin. Näitä on kyllä tarjolla pilmin pimein, mutta lähes kaikilta puuttuu tuo palanen kyljestä, tai jos palanen löytyy niin hinta nousee pilviin Ebayn postikulujen kanssa. Tämä yksilö löytyi vieläpä ihan Torista, joten sain sen paljon edullisemmin kuin Ebaysta ostamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti